Tekst nodig?

Ik help je. In de kringloopwinkel

Er zijn van die zinnen die niet helemaal kloppen, maar toch kristalhelder zijn. 

Lees verder.


Vrijwilligerswerk

Ze wilden me graag inhuren voor het nakijken en verbeteren van teksten, op zzp-basis. Gisteren kreeg ik een contract toegestuurd. Of ik het wilde tekenen en terugsturen, dan kon ik aan de slag.
Leuk, dacht ik. 

Lees verder.


Yeah, we doen een challenge

“Zie het als een uitdaging!” Een irritant zinnetje vond ik dat altijd. Had je gewoon geen zin in je goede voornemen van dat moment – meer groenten eten, je college Franse gotiek voorbereiden, door de regen naar huis fietsen – glimlachte er altijd wel iemand: zie het als een uitdaging. Dat hielp, zacht gezegd, niet echt. 

Lees verder.


Tips voor LinkedIN

Je kunt je eindeloos vermaken met lijstjes tips voor een groter bereik op LinkedIN. Maar pas op! 

Lees verder.


Carrièrekansen

Tot voor kort stuurde LinkedIN mij geregeld ‘nieuwe vacatures’ per mail. Dat doen ze nog steeds, maar nu heten ze ineens ‘top carrièrekansen’.

Lees verder.


Hagelslagtekst

Ik dacht dat de arbeidsmarkt krap was. Maar in mijn vakgebied zie ik nog steeds de raarste functie-eisen. Het lijkt vooral de bedoeling te zijn dat de nieuwe werknemer schrijven doodsimpel vindt. 

Lees verder.

Jip-en-janneketaal

Ik had ‘m al een tijdje niet meer gezien. Maar daar was-ie ineens weer. Jip-en-janneketaal! Het lijkt wel een scheldwoord. 

Lees verder.

Functie-eisen

Ze zoeken een tekstschrijver. Waar je punten voor krijgt: werkervaring met WCAG 2.1 niveau AA, Visma Roxit, Siteimprove, GatherContent. Of, in andere vacatures: Drupal, Hippo, Joomla, Sharepoint, Jira, Trello. 

Lees verder. 

E-mailen
Bellen
LinkedIn